Školní jídelna

 

 

SEZNAM ALERGENŮ

Publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13. 12. 2014 směrnicí 1 169/2011 EU

 

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK

PŠENICE, ŽITO, ŠPALDA, KAMUT NEBO JEJICH HYBRIDNÍ ODRŮDY A VÝROBKY Z NICH

  1. KORÝŠI

VÝROBKY Z NICH

  1. Vejce

A VÝROBKY Z NICH

  1. RYBY

A VÝROBKY Z NICH

  1. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY)

A VÝROBKY Z NICH

  1. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA)

A VÝROBKY Z NICH

  1. MLÉKO

A VÝROBKY Z NĚJ

  1. SKOŘÁPKOVÉ PLODY

MANDLE, LÍSKOVÉ OŘECHY, VLAŠSKÉ OŘECHY, KEŠU OŘECHY, PEKANOVÉ OŘECHY, PARA     OŘECHY, PISTÁCIE, MAKADAMIE A VÝROBKY Z NICH

  1. CELER

A VÝROBKY Z NĚJ

  1. HOŘČICE

A VÝROBKY Z NÍ

  1. SEZAMOVÁ SEMENA

A VÝROBKY Z NICH

  1. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY

V KONCENTRACÍCH VYŠŠÍSH 10 MG, ML/KG

  1. VLČÍ BOB (LUPINA)

A VÝROBKY Z NĚJ

  1. MĚKKÝŠI

A VÝROBKY Z NICH